Over Ellen

tree_03_DSC_0030

Ellen Kieft kwam in 2001 in aanraking met yoga. Met volle overgave volgt zij sindsdien lessen van verschillende docenten. De rust en kracht die yoga haar zelf heeft gebracht, wil zij graag doorgeven.
Tijdens haar vrijwilligerswerk als groepsleider/ coach voor de stichting Heppie ( www.heppie.nl ), ontdekte zij het positieve effect van yoga bij kinderen.
Deze ontdekking motiveerde haar om in 2014 een docentenopleiding voor kinderyoga te volgen. Met veel plezier geeft Ellen les aan kinderen en jongeren. Tijdens de opleiding tot Docent Kinderyoga bij de Weideblik ( www.deweideblik.nl ) in Wageningen heeft Ellen geleerd met creativiteit en op een speelse manier kinderen te laten bewegen en gebruik te maken van hun zintuigen. Haar eigen jarenlange yogabeoefening draagt bij aan de wijze waarop zij de yogahoudingen en -filosofie aan de kinderen overbrengt. Door in de praktijk te oefenen met kinderen heeft zij ervaren hoe yoga bij kinderen kan bijdragen aan evenwicht in hun leven. Plezier hebben en krijgen in het bewegen en het opbouwen van kracht, zowel fysiek als mentaal, draagt zij graag over aan kinderen.
Ellen heeft een certificering voor Eerste Hulpverlening bij kinderen en volwassenen.
Zij staat ingeschreven in het kwaliteitsregister KRWB.
DeWeideblik-Docent-Kinderyoga nieuwe logo 2016