Yogalessen

crow-45972_1280 regenboogYoga is een fijne manier voor kinderen om op speelse wijze belangrijke vaardigheden te ontwikkelen. Zo leren kinderen onbewust meer van hun eigen lichaam en prikkelen we de zintuigen door o.a. via spel en oefeningen met aandacht te voelen, te ademen en te luisteren. Ook wordt er aandacht besteed aan de ademhaling. Tijdens de yogalessen gaat het niet over goed of fout doen, je mag zijn wie je bent en doen wat je kan.

Gedurende de lessen werken de kinderen als vanzelf aan kracht, coördinatie, flexibiliteit en balans. Ze ontwikkelen op die manier lichaamsbewustzijn, concentratie en zelfvertrouwen.

Yogalessen voor jongeren

Yogalessen voor kinderen

De yogalessen worden in kleine groepen aangeboden. Voor sommige kinderen is het echter fijn om een aantal individuele lessen te krijgen. Voor onzekere kinderen en/of kinderen met faalangst is het ook mogelijk om bij yoganava 1 op 1 les te krijgen. De les wordt dan in overleg met ouders afgestemd op de behoeften van het kind en vindt bij het kind thuis plaats of op een daarvoor nader te bepalen yogalocatie. Voor meer informatie, neem contact op met yoganava.